Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи вдалося ЗСУ прорвати першу лінію оборони РФ: відповідь британської розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вдалося ЗСУ прорвати першу лінію оборони РФ: відповідь британської розвідки

У британській розвідці вважають, що ЗСУ вдалося прорвати першу лінію оборони Росії в деяких районах

10 червня 2023, 11:55 comments2225
Поділіться публікацією:

У деяких районах фронту українським захисникам, ймовірно, вдалося досягти значного прогресу та прорвати першу лінію оборони країни-агресора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter-акаунт Міністерства оборони Британії.

Чи вдалося ЗСУ прорвати першу лінію оборони РФ: відповідь британської розвідки

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

У британській розвідці зазначають, що українській армії вдалося провести важливі для настання маневри. Насамперед, йдеться про операції на південному та східному напрямках.

"У деяких районах українські війська, ймовірно, досягли значного прогресу і прорвали першу лінію російської оборони. На інших ділянках українські війська просуваються повільніше", — повідомляють британські аналітики.

Що ж до дій противника, їх Лондон оцінює, як неоднозначні. Частина військ справді стають у глуху оборону. Інші підрозділи відступили у певному безладді, на тлі збільшення кількості повідомлень про втрати росіян після відступу через власні мінні поля.                                                  

Зазначимо, в останні дні все більше факторів, що натякають, а також явних фактів, що ЗСУ розпочали контрнаступальні операції. На цьому тлі президент США Джо Байден та британський прем'єр-міністр Ріші Сунак заявили про свою "непохитну підтримку" України і в черговий раз засудили жорстоку агресію Росії. Що відбувається зараз на фронтах і чого очікувати в найближчому майбутньому в ракурсі російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як розуміти заяви України та Росії щодо ситуації на фронті – чого очікувати далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини