Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ситуація критична": український офіцер розповів про те, що відбувається під Авдіївкою
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ситуація критична": український офіцер розповів про те, що відбувається під Авдіївкою

Український військовий пояснив, якими методами можна стримати російські сили у боях під Авдіївкою.

21 грудня 2023, 17:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Офіцер "Легіону Свободи" Максим Морозов, який бере активну участь у війні проти Росії починаючи з 2014 року, зокрема й у захисті Авдіївки, повідомив про ситуацію на цьому напрямку. За словами українського офіцера росіяни продовжують використовувати свій людський ресурс як "гарматне м’ясо".

"Ситуація критична": український офіцер розповів про те, що відбувається під Авдіївкою

Військовий про критичну ситуацію у боях за Авдіївку. Фото з відкритих джерел

Майор МВС Максим Морозов з позивним "Лютий" зауважив, що поблизу Авдіївки складна ситуація сьогодні. Однак український військовий пояснює, як можна завадити росіянам у битві на сході України.

"Ситуація дійсно критична. Дійсно є накопичення живої сили з боку ворога. Усі минулі тижні відбувалися штурми саме живою силою противника", — повідомив Морозов в ефірі телеканалу "Еспресо" та додав, що "достатня кількість артилерійських снарядів і дронів камікадзе може нівелювати цю перевагу ворога у будь-який момент".

Офіцер "Легіону Свободи" наголошує, що попри кількатижневі бої, росіяни досі не захопили під свій повний контроль промислову зону в Авдіївці.

"Важка ситуація залишається на промзоні. Окупанти перетворюють її на сіру зону, але вони не можуть взяти її під контроль. Наразі Сили оборони стримують ворога, ліквідовуючи загарбників", — розповів Морозов.

Разом з тим Максим Морозов додав, що через плюсові температуру все навколо тане і поля стають не прохідні. Така ситуація частково зменшує штурми росіян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що данський військовий експерт вважає, що Росія активними військовими діями на фронті хоче послати сигнал для країн Заходу.

Також "Коментарі" писали, що у США розповіли, коли Росія може почати новий наступ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини