Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація критична: незабаром на Донбасі може впасти ще одне місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація критична: незабаром на Донбасі може впасти ще одне місто

Ворог дійшов у Селідовому до багатоповерхівок

23 жовтня 2024, 23:13
Поділіться публікацією:

У місті Селидове Донецької області ситуація критична. Ворог просунувся до багатоповерхівок та незабаром може окупувати місто, повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс".

Ситуація критична: незабаром на Донбасі може впасти ще одне місто

Росіяни просуваються у Селідовому. Фото з відкритих джерел

"Ситуація в Селидовому критична. Росіяни доходять дрібними групами вже до багатоповерхівок", — розповів офіцер ЗСУ.

Військовий з позивним "Алекс" зазначив, що наразі зарано говорити про те, що росіяни закріпилися у Селидовому серед багатоповерхівок.

За його словами, росіяни, які просуваються вперед у Селидовому, — це смертники, яких одразу знищують дронами. Разом з тим, він констатував, що "тенденція погана".

Офіцер ЗСУ також повідомив, що росіяни заворушилися на Запорізькому напрямку, а тому найближчими днями на цьому напрямку можлива активізація.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники можуть готувати наступальні дії на місто Запоріжжя, яке є важливим українським промисловим центром. Про це пише видання The Economist з посиланням на високопоставленого українського чиновника. Посадовець розповів виданню, що наступною метою Росії може стати наступ на місто Запоріжжя, яке є великим промисловим центром на півдні України.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на третій місяць Курської операції немає досягнень, які б виправдовували необхідність проведення цієї операції, вважає військовий експерт Іван Ступак. "Відколи розпочалася Курська операція: росіяни намагаються наступати у Запорізькій області, втрачено Вугледар, під загрозою втрати опинилося Селидове, ворог просувається у Торецьку. Росіяни продовжують наступати на Донбасі та перейшли до наступу на Курщині", — наголосив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини