Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ситуація критична і продовжує погіршуватися": росіяни досягають успіхів на передовій (КАРТА)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ситуація критична і продовжує погіршуватися": росіяни досягають успіхів на передовій (КАРТА)

Російські загарбники тиснуть і продовжують досягати тактичних успіхів на передовій.

1 серпня 2024, 22:45
Поділіться публікацією:

 Російські окупаційні війська захопили населений пункт Веселе у Донецькій області. Він розташований східніше Гродівки, у Покровському районі.

"Ситуація критична і продовжує погіршуватися": росіяни досягають успіхів на передовій (КАРТА)

Наступ росіян на Донбасі (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє проєкт DeepState, зазначаючи, що ситуація "критична та продовжує погіршуватися". Російські загарбники чинять сильний тиск і продовжують досягати тактичних успіхів.

"За останні дні суттєво збільшилася кількість КАБів, які росіяни скидають на позиції Сил Оборони", – йдеться у повідомленні.

Крім того, ворог традиційно використовує мотоциклетні підрозділи для розвідки другої лінії оборони українських військ.

На момент написання офіційного підтвердження викладеної вище інформації немає.

”Ситуація критична і продовжує погіршуватися”: росіяни досягають успіхів на передовій (КАРТА) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Сирський розповів, де ворог кидає на прорив свої найбільш досвідченні резерви. Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що протягом останніх трьох днів працював в бригадах, які тримають оборону на Харківському та Торецькому напрямках. 

Окрім того, за його словами, складною є також ситуація і на Сіверському напрямку, там окупанти активно проводять штурми, застосовують артилерію, проте не мають успіху.

За його інформацією, на всіх напрямках тривають бої різної інтенсивності. Сирський додав, що під час активних бойових дій тактичні позиції військ можуть змінюватись кілька разів протягом доби. За його словами, станом на зараз суттєвих змін не відбулось.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, куди проривається ворогКолишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий вважає, що Курахівський напрямок для російських окупантів є надзвичайно важливим, оскільки відкриває шлях до Часового Яру в Донецькій області.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини