Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський розповів, де ворог кидає на прорив свої найбільш досвідченні резерви
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський розповів, де ворог кидає на прорив свої найбільш досвідченні резерви

На Покровському напрямку російські окупанти намагаються прорвати оборону українських військових

1 серпня 2024, 15:09
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що протягом останніх трьох днів працював в бригадах, які тримають оборону на Харківському та Торецькому напрямках.

Сирський розповів, де ворог кидає на прорив свої найбільш досвідченні резерви

Олександр Сирський

"Противник продовжує зосереджувати зусилля на Покровському напрямку, кидає у бій свої найдосвідченіші штурмові підрозділи, намагаючись прорвати нашу оборону на напрямку Желанне, Новогродівка, Покровськ. На Куп‘янському напрямку в районі, Піщаного, Стельмахівки, Макіївки тривають запеклі бої, але ми тримаємо наші позиції", — відзначив Сирський.

Окрім того, за його словами, складною є також ситуація і на Сіверському напрямку, там окупанти активно проводять штурми, застосовують артилерію, проте не мають успіху.

"Також жорсткі бої точаться в районі каналу на підступах до Часового Яру, без зміни позицій сторін. Противник продовжує штурмувати наші позиції в районах Нью Йорка, Південного, Залізного. На Харківському напрямку, в районі Глибокого, Вовчанська, також бої, але ворог успіху не має, несе істотні втрати", — розповів Сирський.

За його інформацією, на всіх напрямках тривають бої різної інтенсивності.

"Подекуди, ціною великих втрат, ворог має незначний успіх", — додав головком.

Сирський додав, що під час активних бойових дій тактичні позиції військ можуть змінюватись кілька разів протягом доби. За його словами, станом на зараз суттєвих змін не відбулось.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про складну ситуацію на Торецькому та Покровському напрямках. Зокрема, російські окупанти на Покровському напрямку зуміли добитися тактичного вклинення в систему Сил оборони на напрямку Сокіл — Сергіївка, на глибину — до 6.5 км та на ширину по фронту — 7.5 км, а також — подолати там же бар’єрний рубіж по річці Вовча та річці Казений Торець, фактично, прорвавшись між ними, вздовж залізниці, яка веде з Авдіївки на Покровськ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини