Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський заявив про відступ супротивника у Бахмуті
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський заявив про відступ супротивника у Бахмуті

Генерал-полковник Сирський повідомив про відступ противника

10 травня 2023, 23:08
Поділіться публікацією:

Командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що на Бахмутському напрямку на окремих ділянках російські сили відступили на дистанцію до двох кілометрів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву генерал-полковника Сирського.

Сирський заявив про відступ супротивника у Бахмуті

Олександр Сирський та бійці третьої штурмової бригади

"Завдяки продуманій обороні на Бахмутському напрямку, ми отримуємо результати ефективних дій наших підрозділів. У тому числі, проводимо ефективні контратаки. На окремих ділянках фронту ворог не зміг втримати натиск українських захисників та відступив на дистанцію до 2-х кілометрів", — написав в своєму телеграм-каналі Олександр Сирський. — "Саме грамотне проведення оборонної операції виснажило підготовлені сили ПВК "Вагнер" та змусило на певних напрямках замінити їх гірше підготовленими підрозділами регулярних військ РФ, котрі зазнали поразки та відійшли".

Нагадаємо, що напередодні засновник ПВК "Вагнер" Пригожин заявив, що 72 бригада Збройних сил РФ "драпанула", залишивши позиції в Бахмуті.

"Попри значну концентрацію військ та гучні заяви російських військових злочинців про наміри взяти Бахмут до 9-го травня, ворог так і не зміг захопити українське місто, — продовжує Сирський. - Наші сили оборони надійно тримають фронт та не дають ворогу просунутись вперед. Битва за Бахмут триває".

Також командувач Східного угруповання військ відзначив роботу 3-ї окремої штурмової бригади, яка "в бою завдала ворогу потужного удару та показала міць української армії".

"Як казав Карл фон Клаузевіц: "Війна ведеться до перемоги. І крапка"", — також процитував німецького класика війського мистецтва Сирський. 

Тим часом, Білецький запросив росіян здаватися в полон.

В Україні розповіли, чому "зник" Залужний.

А мешканець Львівщини пішов до армії Росії та хвалився обстрілами Маріуполя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини