Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мешканець Львівщини пішов до армії Росії та хвалився обстрілами Маріуполя
commentss НОВИНИ Всі новини

Мешканець Львівщини пішов до армії Росії та хвалився обстрілами Маріуполя

Суд засудив зрадника до 15 років в'язниці з конфіскацією майна

10 травня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

Співробітники СБУ викрили 46-річного жителя Львівської області, що з власної волі приєднавсь до бандформувань "Л/ДНР" та 2022 року у складі російських  окупаційних  військ  воював проти своєї країни. Зрадник на камеру вихвалявся обстрілами по  Маріуполю. Про це інформує  СБУ Львівської області. 

Мешканець  Львівщини пішов до армії Росії та хвалився обстрілами Маріуполя

Житель Львівщини приєднався до армії Росії (фото з відкритих джерел)

Як стверджують представники слідства, 46-річний житель Львівської області  воював на стороні загарбників. Мав позивний "Поляк" та неодноразово стріляв по позиціях  ЗСУ  у місті Маріуполь Донецької області.

"Окрім бойових дій він проводив й інформаційну пропаганду. Оперативники встановили, що чоловік фігурував в інтерв’ю з "військовим журналістом" країни-терористки де нівелював значення української влади. А згодом, на камеру, "Поляк" демонстративно здійснював артилерійський обстріл з БМ-21 по металургійному комбінату "Азовсталь", — інформують представники СБУ.

Тепер   колишньому львів’янину інкримінують ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 2 ст. 260 (участь в не передбачених законом воєнізованих або збройних формуваннях) та ст. 258-3 (участь в терористичній групі чи терористичній організації) Кримінального кодексу України. Галицький районний суд Львова заочно засудив зрадника  до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що 25-річний хлопець із Закарпаття вступив до російської армії та присягнув на вірність Путіну25-річний  мешканець Закарпатської області   присягнув  у вірності  РФ та вступив до загарбницьких збройних сил. Тепер йому оголосили підозру в державній  зраді і надалі  справу передано в суд.  За оприлюдненою інформацією,  співробітники Управління СБУ в Закарпатській області викрили  зрадника, що вступив до збройних сил РФ. Після  закінчення досудового розслідування повідомлений про підозру 25-річний  уродженець  Закарпаття.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини