Головна Новини Суспільство Війна з Росією 25-річний хлопець із Закарпаття вступив до російської армії та присягнув на вірність Путіну (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

25-річний хлопець із Закарпаття вступив до російської армії та присягнув на вірність Путіну (ФОТО)

25-річний уродженець Закарпаття склав присягу на вірність Росії

24 лютого 2023, 01:00 comments5168
Поділіться публікацією:

25-річний  мешканець Закарпатської області   присягнув  у вірності  РФ та вступив до загарбницьких збройних сил. Тепер йому оголосили підозру в державній  зраді і надалі  справу передано в суд. Про це інформує в соціальних мережах Управління СБУ в Закарпатській області.

25-річний хлопець із Закарпаття вступив до російської армії та присягнув на вірність Путіну (ФОТО)

Закарпатець вступив до збройних сил Росії (фото: facebook.com/ssu.uzhhorod)

За оприлюдненою інформацією,  співробітники Управління СБУ в Закарпатській області викрили  зрадника, що вступив до збройних сил РФ. Після  закінчення досудового розслідування повідомлений про підозру 25-річний  уродженець  Закарпаття.

При цьому, підозрюваний народився та жив в  Закарпатській області, але в 2017 році переїхав мешкати до РФ.

В грудні  минулого року він пішов  на службу до російської армії. Зловмисник  прибув в російський  військкомат та  після цього присягнув  на вірність Росії.

"Наразі йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. Триває робота для підготовки та передачі відповідних матеріалів до суду", — інформує  СБУ.

Санкція цієї статті передбачає  покарання у виді позбавлення волі на строк 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про  те, що ЗСУ ліквідували відомого російського хокеїста, який пішов вбивати українців. Гравець з хокею з РФ  Олександр Подставкін  не повернувся з війни в Україні. Як мобілізований, він пішов до російської армії  минулоріч восени, а загинув на початку зими. Олександр Подставкін виступав, як гравець, за російські клуби "Мечел" (Челябінськ), "Челмет" і "Славутич" (Смоленськ). Його матір  Людмила повідомила журналістам, що її син  не ставив собі за мету переховуватись.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини