Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ ліквідували відомого російського хокеїста, який пішов вбивати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували відомого російського хокеїста, який пішов вбивати українців

Подставкін був знищений під час артилерійського обстрілу ЗСУ

19 січня 2023, 20:55
Поділіться публікацією:

Гравець з хокею з РФ  Олександр Подставкін  не повернувся з війни в Україні. Як мобілізований, він пішов до російської армії  минулоріч восени, а загинув на початку зими. Про це інформують  російські ЗМІ.

 ЗСУ ліквідували відомого російського хокеїста, який пішов вбивати українців

Олександр Подставкін (фото з відкритих джерел)

Олександр Подставкін виступав, як гравець, за російські клуби "Мечел" (Челябінськ), "Челмет" і "Славутич" (Смоленськ). Його матір  Людмила повідомила журналістам, що її син  не ставив собі за мету переховуватись.

"23 жовтня Саша отримав повістку, я трохи вмовляла його не ходити, але він різко мені відповів, що ховатися не буде. Він у мене завжди був сміливим, капітан команди", — говорила  вона.

Але сміливості спортсмену вистачило недовго. Після короткої підготовки  в Ростові, новобранців відправили до України.  Напередодні нового року підрозділ, де служив  Подставкін, був знищений під час  артилерійського обстрілу ЗСУ, саме там і поліг смоленський хокеїст.

Матір спортсмена розповідає, що гордиться вчинком свого сина. Але ця жінка не хоче розуміти, що такі дії вкотре дають підтримку для кремлівського диктатора.

Не розуміє цього і ще один відомий російський спортсмен. Олімпійський чемпіон з хокею Олександр Кожевніков  коментує рішення  молодого колеги Подставкіна піти на війну як громадянський обов'язок.

"Усі ми такі. Батьківщина покличе — куди ж ми подінемося?" – говорить  олімпієць.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ ліквідували 19-річного окупанта, з якого пропагандисти робили "героя". ЗСУ ліквідували 19-річного російського окупанта зі 155-ї бригади морської піхоти Андрія Малих. Саме з нього кремлівські пропагандисти намагалися зліпили "героя". А саме він заявляв, що в Україні займається "звільненням території від ЗСУ". Про його смерть у соцмережах повідомила його дівчина.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини