Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський заявив про складну ситуацію на чотирьох напрямках: де росіяни ведуть наступальні дії
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський заявив про складну ситуацію на чотирьох напрямках: де росіяни ведуть наступальні дії

Росіяни застосовують броньовану техніку, дрони-камікадзе, завдають артилерійських ударів та переходять до наступу на кількох напрямках фронту.

27 грудня 2023, 12:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський повідомив про складну ситуацію на сході України. За його словами росіяни продовжують вести інтенсивні наступальні дії на чотирьох напрямках фронту.

Сирський заявив про складну ситуацію на чотирьох напрямках: де росіяни ведуть наступальні дії

Генерал Олександр Сирський про складну ситуацію на фронті. Фото з відкритих джерел

Генерал Олександр Сирський розповів, що росіяни  продовжують нарощувати свої сили за допомогою переміщення підрозділів на інших напрямках та ведуть постійні атаки.

"Ворог продовжує інтенсивні наступальні дії на Куп’янському, Лиманському, Сіверському та Бахмутському напрямках", — пише Сирський у Telegram.

За словами командувача Сухопутних військ російські сили застосовують постійні штурми, щоб окупувати українські поселення та продовжити наступ на інші території.

"На Куп’янському напрямку противник намагається будь-якою ціною захопити Синьківку та створити умови для блокування Куп’янська", — пояснює тактику росіян Сирський та вказує подібні рухи сир РФ на Лиманському та Сіверському напрямках.

Олександр Сирський вказує, що на всіх напрямках російська армія активно використовує броньовану техніку, дрони-камікадзе та завдає артилерійських ударів.

Активні дії росіян також підтверджує командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський. За його словами росіяни в наступі використовують велику кількість броньованої техніки, однак ЗСУ знищує близько 60% з неї.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи потрібно українцям бути напоготові щодо можливої російської агресії під час новорічних свят.

Також "Коментарі" писали про українського військового, який назвав методи, що можуть стримати російські сили у боях під Авдіївкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/512
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 грудня 2023, 12:43

То що синку, допоміг тобі юдейський Бог? Навіть з томосом Порошенка-Наріка і рейдерством у старого Філарета. То чому ти 1026 років фанатієш кланяючись чужому Богу? Досі не второпав, що Бог обрізаного народу на стороні росіян? Весело рэготалы, коли на річці Почайна палили зображення рідних богів. Подивіться, мовчать зраджені боги, а народ буде хрещений "вогнем і мечем". Так обрізали щасливе майбутнє нації. Обрізана військова вдача!


Новини