Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи будуть ракетні удари Росії на Новий рік: чого очікувати українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи будуть ракетні удари Росії на Новий рік: чого очікувати українцям

Чи потрібно українцям бути напоготові щодо можливої російської агресії під час новорічних свят.

27 грудня 2023, 10:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця Сил оборони півдня Наталя Гуменюк вважає, що росіяни можуть організувати ракетний обстріл України на Новий рік. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на брифінг Гуменюк в Ukraine Media Center.

Чи будуть ракетні удари Росії на Новий рік: чого очікувати українцям

Чи будуть ракетні удари Росії на Новий рік. Фото з відкритих джерел

Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталя Гуменюк пояснює, що Росія може атакувати Україну в будь-який день, незалежно від свят чи подій.

"Ми перебуваємо у стані війни, ми знаємо, що підступний ворог може завдати ударів будь-коли, на будь-яких напрямках", — сказала Гуменюк.

Речниця Сил оборони півдня нагадала, що російські сили атакували Україну в переддень Різдва, тому подібні напади можуть відбутись і на Новий рік.

"Очевидним є те, що навіть Святий Вечір не зупинив, атаки були потужними. Тому треба бути напоготові, аби убезпечити себе. Якщо лунає сигнал повітряної тривоги — не нехтувати", — сказала Наталя Гуменюк.

Гуменюк також назвала характерну рису атак російських сил, яка полягає в ударах по цивільній інфраструктурі. За її словами у грудні ракетами та дронами Росія в основному атакувала припортову інфраструктуру, зерносховища, будинки, які були у цих зонах та лікарні. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український історик Олександр Алфьоров розповів, які слабкі та сильні сторони має Росія в історичному контексті.

Також "Коментарі" писали про Арестовича, який закликав укласти мир з Путіним та подати спільний з Росією позов проти країн Заходу. Блогер пояснює свою позицію тим, що Захід лише спостерігає за війною в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини