Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський розпорядився терміново зміцнювати оборону – росіяни налаштовані захопити місто на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський розпорядився терміново зміцнювати оборону – росіяни налаштовані захопити місто на Харківщині

Олександр Сирський відвідав Східний напрямок, ухвалив рішення для оборони Куп'янська

16 серпня 2023, 17:10 comments2926
Поділіться публікацією:

Окупанти штурмовими загонами щодня намагаються прорвати оборону ЗСУ з метою блокування та подальшої окупації Куп'янська. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Телеграм повідомив командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.

Сирський розпорядився терміново зміцнювати оборону – росіяни налаштовані захопити місто на Харківщині

Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

"У зв'язку з ускладненням обстановки на Куп'янському напрямку, більшу частину дня працював у частинах, які ведуть оборону на підступах до міста", — зазначив командувач Сухопутних військ.

За словами Сирського, за результатами роботи з командирами на Куп'янському напрямку було прийнято низку важливих рішень для забезпечення надійності оборони.

Зазначимо, у російських пабліках і телеграм-каналах дедалі активніше обговорюють ситуацію на Куп'янському напрямку, запевняючи, що невдовзі розпочнуться бої вже за сам Куп'янськ, який Росія має намір знову окупувати. Тим часом українська влада оголосила у Куп'янському районі обов'язкову евакуацію, адже кількість обстрілів з боку супротивника зросла в рази. Усього збираються евакуювати – 11,5-12 тисяч осіб. Із них трохи більше 600 – дітей. Чому РФ посилила вогонь на Куп'янському напрямі? Яку мету мають росіяни, намагаючись прорвати оборону ЗСУ на Куп'янському напрямі? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи наростає загроза – чому під Куп'янськом почалася обов'язкова евакуація.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорить ситуація на фронті та серед союзників України – що може змінитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/267
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини