Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський розкрив план росіян у Харківській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський розкрив план росіян у Харківській області

Сили оборони дають гідну відсіч російським окупантам, зривають їхні спроби просуватися вперед, зазначив командувач Сухопутних військ ЗСУ

1 листопада 2023, 16:02 comments2196
Поділіться публікацією:

Російське командування поставило за мету військовим знову окупувати місто Куп'янськ у Харківській області. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Telegram зробив командувач Сухопутними військами ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

Сирський розкрив план росіян у Харківській області

Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

"Стратегічних успіхів на Куп'янському напрямку ворог не має. Мета росіян зрозуміла – вони хочуть знову окупувати місто", — наголосив Сирський.

Генерал наголосив, що українські захисники дають гідну відсіч російським окупантам, зривають їхні спроби просуватися вперед.

Зазначимо, бої на Куп'янському напрямі не є чимось новим чи несподіваним. Противник не припиняє спроб прорвати оборону української армії в Харківській області. Минулої доби окупанти вели марні штурмові дії в районах населених пунктів Сіньківка, Іванівка Харківської області та Надія Луганської області. Обороняючи нашу землю ЗСУ відбили понад 10 ворожих атак.

Читайте також на порталі "Коментарі" — завершився непростий для України жовтень, під час якого російські окупаційні війська посилили тиск на низці дільниць фронту, а міжнародна допомога нашій країні, на жаль, забуксувала. Експерти спеціально для видання "Коментарі" проаналізували жовтневий етап російсько-української війни та зробили обережні прогнози на листопад.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українці пережили складний жовтень із посиленням атак росіян за низкою напрямків, неприємними для України зовнішньополітичними моментами, періодичними внутрішніми скандалами. Видання "Коментарі" запропонувало експертам спрогнозувати, чого і чому чекати Україні в листопаді з огляду на жовтневі тенденції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини