Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський поділився своїм прогнозом на війну: на що чекати українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський поділився своїм прогнозом на війну: на що чекати українцям

Головком зазначив, що командування та українці єдині у позиції, що потрібно рухатися до перемоги

9 вересня 2024, 12:12 comments4603
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський зазначив, що українське керівництво та більшість наших співвітчизників налаштовані виключно на перемогу у війні проти РФ. У цьому дуже допомогла б підтримка союзників, зокрема, зняття обмежень застосування зброї з військових об'єктів противника. Як повідомляє портал "Коментарі", про це головком заявив в інтерв'ю "CNN".

Сирський поділився своїм прогнозом на війну: на що чекати українцям

Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

Сирський зазначив, що заплановані поставки озброєння та техніки дозволили б якнайшвидше поставити на озброєння наші нові бригади, які вже сформовані та формуються. Це б вплинуло на загальний рівень українських можливостей. У нього також запитали, як розвиватиметься війна у наступні шість місяців.

"Важко прогнозувати на такий великий термін, але, звісно, ми плануємо бойові дії, ми плануємо кампанії, ми робимо відповідні розрахунки наших можливостей, можливостей Збройних Сил, наших потреб... Ось як я це бачу. Тобто лише у боротьбі ми можемо перемогти. І ми всі налаштовані на перемогу. І знову Курська операція показала, що перемога є тим стимулом, який піднімає моральний дух наших військових та всього нашого населення.

У цьому ж інтерв'ю Олександр Сирський заявив, що зволікання з постачанням зброї від західних союзників серйозно впливає на формування та ефективність українських підрозділів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Сирський вперше назвав справжню причину, чому Курську область обрали для прориву ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Сирський розповів, що сталося під Покровськом завдяки Курській операції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини