Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський назвав напрямок, куди РФ перекинула близько 50 тисяч військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський назвав напрямок, куди РФ перекинула близько 50 тисяч військових

Головком зазначив, що російське командування перекинуло війська, які вели наступальні дії до Курської області

сьогодні, 08:05
Поділіться публікацією:

Російське командування перекинуло близько 50 тисяч військових у Курську область Росії, тим самим послабивши свої позиції на фронті в Україні. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у документальному фільмі, який транслювався під час телемарафону, зробив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

Сирський назвав напрямок, куди РФ перекинула близько 50 тисяч військових

Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

Головком зазначив, що російські війська перекинули ці сили з інших фронтів, де вони вели наступальні дії.

"Ми знаємо, що на Курський напрямок було перекинуто близько 50 тисяч військових з інших напрямків", – зазначив Олександр Сирський.

Головнокомандувач також звернув увагу, що такі дії РФ призвели до послаблення російських угруповань на інших напрямках, зокрема у Запорізькій, Херсонській областях.

"Це, звичайно, полегшило нам умови для проведення оборонної операції", — висловився головком.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що ЗСУ відважно намагаються прорватися вперед, продовжуючи виконувати завдання Курської операції, російські війська не лише відбивають атаки, а й самі мають поступ на Курщині. Про це йдеться у оновленому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Американські експерти повідомляють, що російські війська нещодавно просунулися на головному українському виступі у Курській області. Згідно з геолокаційними кадрами від 7 жовтня, росіяни мають незначний поступ у східній частині Обухівки (південний схід від Коренево).

Також видання "Коментарі" повідомляло – "жорстока" засідка в Курській області: чи справді ЗСУ згортають "Курськ". Forbes розкрив втрати після того, як бійці ЗСУ потрапили у засідку у Курській області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини