Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський доповів Зеленському про фронт: є три ключові теми
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський доповів Зеленському про фронт: є три ключові теми

Головком зупинився на тому, що відбувається на Донбасі, як протікає Курська операція і, як справи з постачанням зброї

17 серпня 2024, 14:22
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів президенту Володимиру Зеленському про ситуацію на фронті. Також головком розповів про операцію Сил оборони в Курській області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Володимир Зеленський поінформував у себе в Telegram.

Сирський доповів Зеленському про фронт: є три ключові теми

Володимир Зеленський та Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що перша тема доповіді – ситуація на Донбасі, а саме на найгарячіших Торецькому та Покровському напрямках. Президент зазначив, що українські воїни та підрозділи роблять все для знищення окупанта та відображення десятків російських штурмів на добу.

Друга тема – Курська операція. Сирський доповів про зміцнення позицій українських сил у Курській області та розширення стабілізованої території.

"На сьогоднішній ранок є поповнення обмінного фонду для нашої держави. Дякую всім солдатам і командирам, які беруть російських військових у полон і цим наближають звільнення наших воїнів і громадянських, які утримуються Росією", — заявив Володимир Зеленський.

Також Олександр Сирський та Володимир Зеленський обговорили постачання зброї. Йде робота над новими пакетами підтримки держави від партнерів, визначається пріоритетні напрями.

"Головне – обмеження російського наступального потенціалу та наша далекобійність. Готуємо відповідні доручення українським дипломатам", — наголосив глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Курщині ЗСУ знову просунулися: Сирський назвав нові цифри.

Також видання "Коментарі" повідомляло – де посилюватимемо позиції: яке доручення Володимир Зеленський дав Олександру Сирському.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини