Головна Новини Суспільство Війна з Росією Синоптик розповіла, куди в Україні прийде спека, а де затримається прохолодна погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, куди в Україні прийде спека, а де затримається прохолодна погода

Прогноз погоди в Україні на 14 липня.

13 липня 2022, 21:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Із завтрашнього дня в Україні стане тепліше. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Синоптик розповіла, куди в Україні прийде спека, а де затримається прохолодна погода

Погода в Україні

"Літня погода відновлюватиметься проти сьогоднішньої, майже осінньої. Принаймні у північних і західних областях", — спрогнозувала Діденко.

За прогнозом синоптика, температура повітря 14 липня у більшості областей становитиме +22-+28 градусів.

"Прохолодніше повітря затримається на північному сході України – на Сумщині, Харківщині, Полтавщині, частині Чернігівщини та Луганщини, +19 +22 градуси", — Наталія Діденко.

На Закарпатті та на Одещині синоптик прогнозує спеку, до +30 градусів.

"Дощовий циклон завтра відступить, опади припинятимуться, в Україні переважатиме суха погода", — Діденко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що критикувала "спецоперацію" : у РФ чоловік заявив у поліцію на власну дружину: подробиці. У Підмосков'ї чоловік "здав" у поліцію дружину за критику "спецоперації". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що ЗСУ завдали артударів зі скупчення сил та складів боєприпасів окупантів на півдні України: подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Детально про це ви можете прочитати у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що сюрприз для Путіна : нардепи вирішили визнати суверенітет однієї з республік РФ. Раді пропонують визнати Чечню незалежною від Російської Федерації. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що Зеленський відреагував на прохання батьків заборонити очне навчання в школах до завершення війни. Рішення про те, ходити дітям до школи чи навчатися онлайн, вирішуватиме влада у регіонах. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини