Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу заговорив про "готовність до переговорів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу заговорив про "готовність до переговорів"

Глава Міноборони підкреслив, що західні держави мають зупинитися у своєму прагненні до стратегічної поразки Росії

30 жовтня 2023, 14:24 comments1820
Поділіться публікацією:

Західні держави мають зупинитися у своєму прагненні до стратегічної поразки Росії. Якщо це станеться, Москва готова до переговорів про "постконфліктне врегулювання кризи в Україні". Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час виступу на Пекінському оборонному форумі 30 жовтня зробив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Шойгу заговорив про "готовність до переговорів"

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

Сергій Шойгу зазначив, що російська влада готова до переговорів про "постконфліктне врегулювання кризи в Україні" та про подальше "співіснування" із Заходом. Водночас Шойгу наголосив, що для цього західні держави мають зупинитися у своєму прагненні до стратегічної поразки Росії.

Глава Міноборони країни-агресора також зазначив, що умов для переговорів ще не створено.

Шойгу також звинуватив Захід у сприянні гонці озброєнь в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Так, Шойгу заявив, що "показове прагнення Заходу до діалогу" приховує нарощування сил у цьому регіоні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розклади, коли розпочнуться переговори України та РФ – як розуміти заяви Лаврова.

Також видання "Коментарі" повідомляло — під кінець жовтня ситуація на фронтах російсько-української війни залишається складною. У той час, як ЗСУ просуваються вперед на лівому березі Херсонської області, росіяни, не зважаючи на втрати, штурмують наші позиції в районі Куп'янська та Авдіївки. За даними британської розвідки, саме на цьому напрямі агресор зазнав найбільших втрат за 2023 рік. Проте спроби оточити місто, яке є потужним укріпрайоном, продовжуються. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" військову ситуацію на даний момент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини