Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу відповів – до якого року Путін вирішив продовжити «СВО»
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу відповів – до якого року Путін вирішив продовжити «СВО»

Сергій Шойгу натякнув, що війна в Україні триватиме щонайменше до 2025 року

26 вересня 2023, 17:38 comments1398
Поділіться публікацією:

Так звана "спеціальна військова операція", а насправді повномасштабна війна проти України триватиме щонайменше до 2025 року. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час засідання Міноборони РФ зробив голова відповідного відомства Сергій Шойгу, повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Шойгу відповів – до якого року Путін вирішив продовжити «СВО»

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

"Послідовна реалізація заходів, планів діяльності до 2025 року дозволить досягти намічених цілей", — упевнений Шойгу.

За його словами, за нинішніх умов Росія зуміє наростити бойову міць своєї армії, у тому числі за рахунок постачання сучасного озброєння та вдосконалення підготовки військ з урахуванням досвіду "спеціальної військової операції", вважає Сергій Шойгу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема необхідності переговорів з Росією у разі затягування війни стає останнім часом більш актуальною. Про це періодично пишуть західні ЗМІ, на цю тему найчастіше висловлюються політики та чиновники різних країн. При цьому ні українська влада, ні українське суспільство до переговорів (які б фактично означали "заморозку" війни, але не її закінчення на прийнятних для нас умовах) на даний момент явно не готові. Та й сама РФ не надто демонструє бажання конструктивного діалогу. Хоча Путін періодично робить псевдомиротворчі заяви, ціну його слів ми знаємо. Яка ймовірність переговорів? Що (хто) може змінити позицію Києва чи Москви в найближчій перспективі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що може підштовхнути Київ та Москву до переговорів – якийсь подальший сценарій війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини