Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу віддав військам новий наказ у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу віддав військам новий наказ у війні проти України

У Москві хочуть, щоб війська в Україні наростили наступ та активізувалися

16 липня 2022, 11:00 comments2854
Поділіться публікацією:

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу нібито знову проінспектував російські угруповання військ "Південь" та "Центр", які виконують завдання так званої "військової спецоперації" в Україні. Враховуючи, що війна проти України затягується Шойгу дав вказівки щодо нарощування дій військових РФ у всіх напрямках. Як передає "Коментарі", слова Шойгу цитують російські пропагандистські ЗМІ, включаючи "РІА Новини".

Шойгу віддав військам новий наказ у війні проти України

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

При цьому свою вказівку – активізуватися окупантам в Україні та знову піти у масовий наступ міністр країни-агресора пояснює нібито турботою про громадянське населення Донбасу та інших регіонів, яке може зазнавати нових обстрілів.                                                           

Ті російські загарбники, які найбільше відзначилися своєю жорстокістю та нещадністю у боях здобули з рук Шойгу медалі "Золота Зірка".

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська ракета потрапила у цивільний об'єкт – вся Одеса у чорному диму: стали відомі подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські війська провели серію наземних атак на Донбасі, але ЗСУ дали відсіч загарбника. В Інституті дослідження війни вважають, що активізація бойових дій на сході України може відбутися у найближчі 72 години. Американські аналітики вважають, якщо оперативна пауза справді закінчилася, росіяни, швидше за все, продовжать та розширять свої атаки.

Раніше "Коментарі" писали — Путін має тимчасову рису щодо війни в Україні, він не готовий воювати до нескінченності, але зараз ставка робиться на осінь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/171315
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини