Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу приїхав на окуповані території до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу приїхав на окуповані території до України

На командних пунктах Шойгу нібито заслухав доповіді командувачів щодо поточної ситуації та дій російських Збройних сил на основних операційних напрямках

26 червня 2022, 11:30 comments1502
Поділіться публікацією:

Міністр оборони РФ, генерал армії Сергій Шойгу прибув до України, щоб проінспектувати російське угруповання військ, яке виконує завдання у війні проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє офіційний сайт Міноборони РФ.

Шойгу приїхав на окуповані території до України

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

При цьому окупанти не уточнюють, які саме позиції російських загарбників відвідав Сергій Шойгу лише уточнюючи, що міністр відвідав "території Донбасу".

Зазначається, що на командних пунктах Шойгу нібито заслухав доповіді командувачів щодо поточної ситуації та дій російських Збройних сил на основних операційних напрямках.

Сергій Шойгу також роздав нагороди – медалі "Золота Зірка" та Ордену мужності російським воякам, які "виявили героїзм і самовідданість при виконанні бойових завдань" на війні в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни втратили "очі" на півдні: обстрілів Миколаївщини тепер у рази поменшає.

Також видання "Коментарі" повідомляло — рятувальники показали страшні кадри пошуку людей у Києві під завалами після удару РФ. Вранці 26 червня сигнал про повітряну тривогу пролунав по всій Україні. Щонайменше 14 ракет країна-агресора направила на столицю. У результаті в Києві пролунало кілька гучних вибухів. Одна з ракет потрапила до 9-поверхової житлової будівлі у Києві, є постраждалі, під завалами досі залишається багато людей. Вже підтверджено, що частину жителів евакуювали, кілька людей було госпіталізовано. Після прибуття рятувальники виявили, що внаслідок ракетного обстрілу сталося спалах у 9-поверховому житловому будинку з частковою руйнацією 7, 8 та 9 поверхів. Також відомо, що вже підтвердилася інформація, що з-під завалів будинку дістали дитину. Батька дитину також дістали із-під завалів. На жаль, не подає ознак життя. Смерть чоловіка підтвердив радник голови МВС Антон Геращенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини