Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу побував в Україні: у Міноборони РФ озвучили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу побував в Україні: у Міноборони РФ озвучили подробиці

Міноборони РФ запевняє, що Шойгу відвідав Лиманський напрямок фронту

5 серпня 2023, 13:40 comments2992
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу стверджує, що нібито був на фронті на території України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

Шойгу побував в Україні: у Міноборони РФ озвучили подробиці

Сергій Шойгу. Фото: GettyImages

Міноборони РФ запевняє, що Шойгу відвідав Лиманський напрямок фронту. Втім, жодного підтвердження пропагандисти не надали.

Крім того, голові Міноборони РФ доповіли, що нібито німецькі танки "Leopard" ще не дійшли до лінії бойового зіткнення.

Як стверджують російські пропагандисти, Шойгу роздавав загарбникам медалі. Окупанти нібито здобули ордени "за заслуги перед Вітчизною", георгієвський хрест та медалі "За відвагу". Дехто навіть отримав іменну зброю – пістолети Яригини.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Держдума РФ змінила правила військового призову в країні-агресорі. Тепер до російської армії можуть призувати з 18 до 30 років (раніше верхня межа призову становила 27 років), що дозволяє додатково залучити до війни близько двох мільйонів людей. Прийнято цілий пакет документів, які посилюють законодавство про військову службу (полегшують заклик). Голова Держдумівського Комітету з оборони Андрій Картаполов відкрито визнав, що закон написаний під велику війну, загальну мобілізацію. Про що говорять такі кроки російської влади? Що слід розуміти Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Росія виграє від виходу із зернової угоди – чи реагує мир. Експерти детально проаналізували ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини