Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу побував на фронті: у США пояснили мету візиту
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу побував на фронті: у США пояснили мету візиту

Військове командування РФ віддає пріоритет наступу на лінії Куп'янськ-Сватово-Кремінна

10 лютого 2024, 10:25
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу відвідав командний пункт західного угруповання військ РФ на Куп'янському чи Лиманському напрямках. Глава Міноборони країни-агресора під час візиту отримав доповіді російського командування щодо ситуації на передовій. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому огляді Інституту вивчення війни.

Шойгу побував на фронті: у США пояснили мету візиту

Сергій Шойгу. Фото: GettyImages

Американські аналітики нагадали, що у жовтні минулого року Шойгу відвідував командний пункт східного угруповання військ на Донецькому напрямку і після цього окупанти розпочали локалізовану наступальну операцію в районі Авдіївки.

"Візит Шойгу може свідчити про те, що західне угруповання військ переоцінює аспекти своєї поточної наступальної операції вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кремінна після того, як інтенсивні російські наступи в січні призвели до лише незначних тактичних успіхів у цьому районі", — розповіли у відомстві.

Також, на думку експертів, це може свідчити, що російське військове командування віддає пріоритет наступальним операціям на лінії Куп'янськ-Сватово-Кремінна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на помітне пробуксування за допомогою США, американські партнери продовжують постачати нам деякі види озброєнь, законтрактовані раніше. А голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель закликає європейців надавати більше допомоги Україні, інакше російська армія почне загрожувати їм. Поки що РФ активно атакує в Україні, особливо в районі Авдіївки. Експерти оцінили для порталу "Коментарі", що відбувається зараз на військових та дипломатичних фронтах російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді Авдіївку зрівняють із землею: як розвиватимуться події наступні 2 тижні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини