Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шойгу назвав головну мету для обстрілів в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу назвав головну мету для обстрілів в Україні

Окупантів створюють багато проблем американські ракетні системи HIMARS

19 липня 2022, 11:05 comments1761
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу фактично оголосив полювання в Україні на ракетні та артилерійські системи великої дальності. Насамперед йдеться про американські ракетні системи HIMARS, які вже створили чимало проблем окупантам. Як передає видання "Коментарі", свій наказ Шойгу озвучив під час інспекції угруповання загарбників "Схід".

Шойгу назвав головну мету для обстрілів в Україні

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

Передувала такій заяві Сергія Шойгу серія новин про те, що ЗСУ вдало знищили десятки складів із боєприпасами окупантів, а також військових баз, командних пунктів, складів із паливом. Також було багато знищено живої сили супротивника, чимало ліквідовано офіцерів найвищого рангу. Це значно уповільнило просування російських військ, як у сході, і півдні країни.

"Генерал армії Сергій Шойгу, вказавши на посилення ударних можливостей угруповання, дав вказівку командувачу пріоритетної поразки високоточною зброєю ракетних і артилерійських засобів великої дальності противника" — йдеться в повідомленні.

Раніше Шойгу проінспектував російські угруповання "Південь" та "Центр", очолювані генералом армії Сергієм Суровікіним та генерал-полковником Олександром Лапіним.

Читайте також на порталі "Коментарі" — секретар РНБО Олексій Данілов натякнув, що крига скресла і рішення про те, щоб Україна почала отримувати далекобійні снаряди для HIMARS до 300 км практично на виході. Вже зараз, зазначив секретар РНБО, Україна отримує від союзників снаряди, дальність яких перевищує раніше обумовлену перед поставками.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, як президент РФ Путін почав чистку у самій Росії – кого він відправляє до України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини