Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шість із семи: у ЗСУ показали, як збивали російські ракети в небі над Дніпропетровщиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Шість із семи: у ЗСУ показали, як збивали російські ракети в небі над Дніпропетровщиною

ЗСУ дають гідну відсіч російським загарбникам

5 липня 2022, 16:18 comments1002
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці, 5 липня, в небі над містом Дніпро та областю ЗСУ знищили шість із семи ракет, якими окупанти атакували нашу країну. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Шість із семи: у ЗСУ показали, як збивали російські ракети в небі над Дніпропетровщиною

ППО. фото з відкритих джерел

Захисники України опублікували відео своєї бойової роботи.

"Бойова робота української протиповітряної оборони – підрозділів зенітних ракетних військ повітряного командування "Схід" (м.Дніпро)", — підписали відео у Командуванні ЗС ЗСУ.

На опублікованих кадрах можна побачити знищення ворожих крилатих ракет.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у підконтрольній РФ "ЛНР" розповіли, куди зібралися відсувати українські війська. У Росії бояться обстрілу ЗСУ на окупованих територіях. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що українці думають про домашнє насильство та Стамбульську конвенцію. Як українці ставляться до Стамбульської конвенції. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Зеленський назвав головну перевагу України у війні з Росією. Президент вважає, що російська армія не очікувала побачити в Україні такий рівень спротиву. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що законопроект Новичкова-Кузнєцова: як Путін відроджує Російську імперію. Під час свого виступу перед вторгненням в Україну Путін посилався до ідеї відновлення Російської імперії в межах до 1917 року. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини