Головна Новини Суспільство Війна з Росією Серія вибухів у Мелітополі: Федоров розповів про наслідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Серія вибухів у Мелітополі: Федоров розповів про наслідки

Епіцентром вибухів стало місцеве депо і одна з баз російських військ

29 червня 2023, 11:20
Поділіться публікацією:

У ніч на 28 червня, а потім і безпосередньо 28 червня у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області лунали вибухи. Найбільше "прильотів" було по місцевому депо та одній із баз російських військ. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм розповів мер Мелітополя Іван Федоров.

Серія вибухів у Мелітополі: Федоров розповів про наслідки

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

"Все почалося опівночі, коли понад п'ять вибухів пролунало у тимчасово окупованому Мелітополі. Продовжилося це о 10-й ранку і закінчився день для ворога також вибухами, які прогриміли о 8-й вечора", — поінформував Іван Федоров.

Щодо наслідків, то, за словами мера Мелітополя, дісталося місцевому депо, яке росіяни використовують для логістики свого озброєння та боєприпасів із тимчасово окупованого Криму.

"І тепер трохи не застосовуватиметься в логістиці мелітопольське депо і той транспорт — тепловози, електровози, що є там", — додав Федоров.

Також вибухи пролунали на території військової бази, яку ворог захопив в авіамістечку та поблизу селища Костянтинівка, де було сконцентровано багато військ противника.

Зазначимо, Мелітополь було окуповано ворогом практично у перші дні повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року. Саме в це місто росіяни постійно перекидають багато військової техніки та боєприпасів і вже далі розосереджують по всіх напрямках півдня України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розпад РФ та перемога України: що думає про це світ – чи вплинув якось заколот Євгена Пригожина.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чим загрожує Кремлю просування ЗСУ – що змінилося у війні після заколоту Пригожина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини