Головна Новини Суспільство Війна з Росією Селезнєв про створення нового роду військ: Україна може дати фору багатьом країнам на планеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Селезнєв про створення нового роду військ: Україна може дати фору багатьом країнам на планеті

В Україні створять новий рід військ, що допоможе у війні з Росією, про це в ефірі Freedom заявив військовий експерт Владислав Селезнєв. Він припустив, що все буде організовано максимально оперативно

7 лютого 2024, 19:42
Поділіться публікацією:

Завдяки використанню дроні війну РФ проти України можна вважати війною четвертого покоління, де важливу роль відіграє техніка і технології, які допомагають зберігати життя українських військових, вважає Владислав Селезнєв.

Селезнєв про створення нового роду військ: Україна може дати фору багатьом країнам на планеті

Згодом Україна буде ділитися унікальним досвідом

За його словами, свторення нового роду військ є концентрацією зусиль фахівців та інструкторів.

"Створення профільного роду військ є вкрай важливим елементом, який дасть нам змогу систематизувати й бойове застосування, і до того підготовку нашого персоналу, який залучатиметься до виконання тих чи інших бойових завдань за прямим своїм призначенням. Це стосується й операторів різних типів дронів, і всієї інфраструктурної системи",
— сказав експерт.

За його словами, щоб оформити новий рід військ потрібен час, адже стартує певна бюрократична рутина, пов’язана з оформленням документів, пошуком джерел фінансування, створення нової структури в системі Збройних сил України.

"Але я впевнений, що питання буде вирішено в короткі терміни. Адже очевидно, ударні дрони є вкрай важливим елементом, який посилюватиме бойовий потенціал ЗСУ"
, — підкреслив військовий експерт.

При цьому він додав, що Україна має унікальний досвід у використанні дронів і може дати фору багатьом країнам нашій планеті.

Нагадаємо "Коментарі" розповідали, що Президент Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів таГенеральному штабу створити уструктурі ЗСУ Сили безпілотних систем як окрему структуру. Він відзначив, що дрони — безпілотні системи — довели свою ефективність у боях на землі, у небі та в морі. Україна реально змінила безпекову ситуацію в Чорному морі завдяки дронам. Відбиття штурмів на землі — це багато в чому робота саме дронів. Масштабне знищення окупантів та їхньої техніки – це також дрони, підкресли очільник України.

Також портал "Коментарі" повідомляв, що Михайло Федоров розповів, що Україна розробляє аналог "ланцетів", який уже пройшов випробування. Він заявив, що вже скоро російські танки будуть палати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://uatv.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини