Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що змінилося на фронті після Різдва та Нового року: подробиці від DeepState
commentss НОВИНИ Всі новини

Що змінилося на фронті після Різдва та Нового року: подробиці від DeepState

Аналітики DeepState зафіксували зростання активності росіян по всій лінії фронту

18 січня 2024, 11:10 comments7497
Поділіться публікацією:

По всій лінії фронту поступово зростає активність російських окупаційних військ. Як повідомили аналітики групи DeepState з посиланням на дані Генштабу ЗСУ, кількість бойових зіткнень із росіянами зростає після відносного спаду на Новий рік та Російське Різдво.

Що змінилося на фронті після Різдва та Нового року: подробиці від DeepState

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

За словами експертів, загарбники продовжують накопичувати сили на багатьох ділянках. На думку аналітиків, варто очікувати, що найближчим часом російські окупанти знову почнуть рухатися колонами.

"У будь-якому випадку наявні сили, засоби та кількість особового складу у ворога загрозливі, тому пильність втрачати не можна", — наголосили вони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупаційні війська перейшли у новий наступ під Авдіївкою та Бахмутом. Експерт BILD щодо аналізу відкритих даних Юліан Ріпке заявляє, що приблизно три тижні з кінця грудня РФ не проводила активних дій на сході України. Наразі загарбники знову намагаються атакувати.   

Також видання "Коментарі" повідомляло — росіяни продовжують атаки на українські позиції практично по всій лінії фронту. І навіть мають деякий поступ на сході та півдні. Водночас не припиняються ракетні, бомбові та дронові атаки. А тому постачання систем ППО мають вирішальне значення для України, наголошує Інститут вивчення війни (ISW). На тлі того, що у США триває блокування допомоги Україні, Німеччина закликає партнерів до ЄС збільшити підтримку нашої країни. Експерти оцінили для порталу "Коментарі" те, що відбувається на військовому та зовнішньополітичному фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини