Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що відбувається з військами РФ біля Дніпра: у Кремлі відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відбувається з військами РФ біля Дніпра: у Кремлі відреагували

Пєсков відмовився коментувати ситуацію з військами РФ біля Дніпра

13 листопада 2023, 12:50 comments12405
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що не коментуватиме новину, яку самі ж російські пропагандисти і поширили сьогодні з ранку, нібито про "перегрупування військ" окупантів у районі Дніпра. Після того, як новину почали активно розповсюджувати інші медіа, самі ж росіяни її швидко анулювали.

Що відбувається з військами РФ біля Дніпра: у Кремлі відреагували

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Ви знаєте, що ми не коментуємо сам хід та стан справ безпосередньо на полі бою під час "спеціальної військової операції" (Ред. - війни в Україні), це прерогатива фахівців, професіоналів, тобто наших військових", – заявив Дмитро Пєсков.

Головний рупор Кремля додав, відповідаючи на запитання щодо ситуації в районі Дніпра, що "в цьому випадку теж вважаємо, що ситуацію можуть і мають коментувати лише наші військові".                                                        

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупаційні війська посилили тиск на позиції Сил оборони України вже не лише в районі Авдіївки та Куп'янська, а й у Бахмутському напрямку. Посилився й інформаційний тиск на Україну, зокрема, через західні медіа. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що відбувається зараз на власне військових та зовнішньополітичних фронтах, а також – як ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи реально зараз рухатися до мети про вихід на кордони 1991 року: як може змінитись війна найближчим часом.

Раніше "Коментарі" писали – передвиборча кампанія Путіна пройде без теми війни в Україні: в ISW розповіли про побоювання Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини