Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що відбувається з наступом ЗСУ: у Пентагоні дали пояснення
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відбувається з наступом ЗСУ: у Пентагоні дали пояснення

У Пентагоні, реагуючи на ситуацію з наступом ЗСУ заявили, що битва не закінчена, підбивати підсумки в середині бою недоречно

23 серпня 2023, 11:12 comments3527
Поділіться публікацією:

Контрнаступальні дії української армії продовжуються, битва ще не закінчена. Тому озвучувати якісь висновки зараз не на часі. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив речник Пентагону генерал Патрік Райдер.

Що відбувається з наступом ЗСУ: у Пентагоні дали пояснення

Патрік Райдер. Фото з відкритих джерел

У Пентагоні наголосили, вся лінія фронту зараз у великій напрузі, адже тривають запеклі бої.

"Ми з самого початку говорили, що це буде дуже важка операція та важка боротьба для них. Це марафон, а не спринт. Тож не повинно бути жодних ілюзій щодо цього факту", — нагадав Райдер.

При цьому генерал наголосив, якщо українські війська не зможуть досягти бажаного результату, наслідки на собі відчує не лише Київ, а й уся Європа. Відчує це весь цивілізований світ.

"Бій за своєю природою дуже динамічний, він дуже мінливий і непередбачуваний, і кожен, хто вивчає історію, знає, що битва не закінчена, поки вона не завершиться. Тож я не збираюся підбивати підсумки в середині бою", – заявив Патрік Райдер.

Він додав, що єдине, що можна сказати точно – союзники продовжать залишатися з Україною стільки, скільки це необхідно, підтримка також надаватиметься систематично.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США не вважають, що є причина вважати, що війна в Україні зайшла в глухий кут і не має подальшої розв'язки. Українські війська не стали на глуху оборону. Вони продовжують демонструвати рух, просуваючись уперед та звільняючи свою територію. Про це пише "Sky News", цитуючи заяву радника Білого дому з питань нацбезпеки Джейка Саллівана.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися, чому у США незадоволені контрнаступом України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини