Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що відбувається в порту Бердянська після сьогоднішньої "бавовни": відповідь мера Мелітополя
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відбувається в порту Бердянська після сьогоднішньої "бавовни": відповідь мера Мелітополя

Ворог почав терміново вивозити своє обладнання з морського порту Бердянська сухопутною дорогою

2 червня 2023, 18:24 comments1428
Поділіться публікацією:

Мер Мелітополя Іван Федоров підтвердив інформацію, що російські загарбники після сьогоднішньої "бавовни" негайно залишають порт Бердянська. Як передає портал "Коментарі", в ефірі загальнонаціонального телемарафону він розповів, що кораблі, які заходили до порту, щоб завантажитись викраденим українським зерном та обладнанням, залишають місто.

Що відбувається в порту Бердянська після сьогоднішньої "бавовни": відповідь мера Мелітополя

Вибух у Бердянську. Фото: з відкритих джерел

Федоров, посилаючись на повідомлення від місцевих жителів, заявив, що сильні вибухи в порту Бердянська змусили окупантів серйозно нервувати. Росіяни почали оперативно вивозити своє обладнання, яке раніше базувалося у порту.

Мер Мелітополя зазначив, що супротивник продовжує красти українське зерно, вивозить його не лише морем, а й активно використовує для вивезення залізницю.

"Тому сподіваємося, що наші героїчні військові найближчим часом звільнять наші тимчасово окуповані території і ми зможемо остаточно це припинити", — заявив Іван Федоров.

Читайте також на порталі "Коментарі" – підсумки візиту Зеленського на саміт до Молдови – що важливо у відносинах Києва та Кишинева.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія продовжує активно тероризувати Україну з повітря. Після численних атак ракетами та дронами у травні, першу літню ніч країна-агресор також зробила жахливою, вбивши у Києві мирних громадян, включаючи дітей. Спікер командування Повітряних сил України Юрій Ігнат попереджає, що подібні атаки найближчим часом не припиняться. А президент України Володимир Зеленський наголошує, що лише коаліції Patriot та сучасних винищувачів для зміцнення нашої країни покладуть край ракетному терору РФ та прискорять прихід справедливого світу. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" особливості повітряної війни останнього часу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини