Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що відбувається навколо Роботине: український військовий пояснив ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відбувається навколо Роботине: український військовий пояснив ситуацію

Росія не захопила українське село Роботине, але продовжує постійні штурми населеного пункту спалюючи все більше техніки та своїх солдатів на війні в Україні.

10 квітня 2024, 11:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий з позивним "Алекс" прокоментував ситуацію щодо інформації про нібито захоплення Роботине. За його словами, росіяни використовують стандартну тактику на Запорізькому напрямку та позбуваються від "непотребу".

Що відбувається навколо Роботине: український військовий пояснив ситуацію

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Росіяни заявили, що нібито захопили звільнене під час літнього контрнаступу у 2023 році село Роботине. У Силах оборони спростували цю інформацію. А лейтенант ЗСУ пояснює, що росіяни постійно штурмують українські міста, і в цьому немає нічого нового.

"Не розумію кіпіш навколо Роботине, те, що п*дари кожного дня відправляють на штурм групку смертників  на БТР або БМП  — звичайна практика, тут взагалі нічого надзвичайного, приїхали, висадились (якщо встигли) отримали п*зди, спалили ББМ і на цьому все", — повідомив офіцер.

Український військовий розповів, свою версію, чому армія РФ йде на постійні штурми, які закінчуються знищенням росіян та їх техніки.

"Я не знаю як ще пояснити, це стандартний елемент розпорядку дня в на півдні Роботине, можливо вони так позбуваються від непотребу", — вважає військовий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські сили знищили в Донецьку дивний російський "танк-черепаху", який нещодавно з'явився на відео та супроводжував колону бронетехніки РФ поблизу лінії фронту.

Також "Коментарі" писали про те, що російська пропаганда збільшує втрати армії РФ на війні в Україні. Росіяни критикують український наступ через втрату техніки та солдатів, однак самі мають значно більші втрати, зокрема коли проводили наступ на Авдіївку або штурми інших регіонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини