Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що сталося в Авдіївці і чи справді ЗСУ у місті більше немає: відповідь Сирського
commentss НОВИНИ Всі новини

Що сталося в Авдіївці і чи справді ЗСУ у місті більше немає: відповідь Сирського

Сирський заявив, що українські війська вийшли з Авдіївки

17 лютого 2024, 07:30 comments2230
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська справді значно просунулися у самій Авдіївці. У результаті було прийнято рішення вивести українські війська з напівзруйнованого міста, щоб уникнути оточення та з метою збереження життя та здоров'я військовослужбовців. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Що сталося в Авдіївці і чи справді ЗСУ у місті більше немає: відповідь Сирського

Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

"Виходячи з оперативної обстановки, яка склалася навколо Авдіївки, щоб уникнути оточення та збереження життя і здоров'я військовослужбовців, ухвалив рішення про виведення наших підрозділів з міста та перехід до оборони на більш вигідних рубежах", — заявив Олександр Сирський.

За його словами, українські воїни гідно виконали свій військовий обов'язок, зробили все можливе для знищення найкращих російських військових частин, завдали ворогові значних втрат у живій силі та техніці.

"Вживаємо заходів щодо стабілізації обстановки та утримання займаних позицій. Життя військовослужбовців – найвища цінність. Авдіївку ми все одно повернемо", — додав головком.

Зазначимо, командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський зазначив, що відповідно до отриманого розпорядження, війська вийшли з Авдіївки на заздалегідь підготовлені позиції.

"У ситуації, коли ворог наступає по трупах своїх солдатів з перевагою снарядів десять до одного, під постійними бомбардуваннями — це єдине правильне рішення", — зазначив він.

За його словами, оточення не допущено, особовий склад виведено, українські воїни зайняли оборону на певних рубежах.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Володимир Зеленський прокоментував ситуацію в Авдіївці, розповівши, що тепер найголовніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини