Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що Путін планує зробити з окупованими територіями до 2030 року: у США розкрили деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Що Путін планує зробити з окупованими територіями до 2030 року: у США розкрили деталі

Аналітики ISW вважають, що Путін розпочинає реалізацію довгострокових планів на окупованих територіях

2 лютого 2024, 07:28 comments5225
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив про плани інтегрувати окуповані українські території до наступних шести років. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому огляді Інституту вивчення війни (ISW).

Що Путін планує зробити з окупованими територіями до 2030 року: у США розкрили деталі

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Американські аналітики зазначають, що російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія планує, щоб окуповані території України були на одному рівні з Росією в невизначених "ключових областях" до 2030 року.

Експерти ISW вважають, що це свідчить про те, що Росія розпочинає реалізацію довгострокових планів і не передбачає жодних територіальних поступок.

Крім цього, Володимир Путін закликав російські банки не боятися західних санкцій та активізувати роботу на окупованих українських територіях та зазначив, що суб'єкти РФ налагодили патронатні мережі з окупованими регіонами України. Фактично, продовжуючи війну Кремль вдається до конкретних кроків, щоб зробити поверненням українських територій під контроль Києва вкрай проблематичним.

Зазначимо, раніше аналітики Інституту вивчення війни (ISW) проаналізували заяву Володимира Путіна про "демілітаризовану зону" в Україні, яка, на його думку, виведе російську територію з-під вогневої досяжності України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін нібито надсилає сигнали до США про готовність до переговорів щодо завершення війни в Україні. За даними агентства Bloomberg, Путін готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, проте наполягає на визнанні контролю РФ над окупованими українськими територіями. Що можуть означати ці сигнали? Як, найімовірніше, на них відреагує Захід? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Артем

2 лютого 2024, 08:00

Це тепер що, на окупованих територіях будут зрізати каналізацію? Щоб залишилась третина, як у московіі?


Новини