Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що найбільше шкодить Україні для перемоги у війні: брак боєприпасів на другому місці
commentss НОВИНИ Всі новини

Що найбільше шкодить Україні для перемоги у війні: брак боєприпасів на другому місці

Соціологічне дослідження показало думки українців, що найбільше шкодить здатності України чинити опір та перемагати Росію.

17 серпня 2023, 18:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Фонд "Демократичні ініціативи" та КМІС провели соцдослідження у якому запитали українців, що на їх думку "найбільше шкодить здатності України чинити опір та перемагати Росію". Виявилось, що найбільше голосів отримала корупція при закупівлях для армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання НВ.

Що найбільше шкодить Україні для перемоги у війні: брак боєприпасів на другому місці

Український військовий. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами соціологічного дослідження українці вказали, що найбільше шкодить Україні для перемоги у війні корупція при закупівлі для армії – 61,7% опитаних обрали цей варіант. На другому місці опинився брак боєприпасів – 58,3%. Трійку лідерів замикає брак критичного обладнання для українських військових на передовій, зокрема це стосується дронів, систем зв'язку тощо. За цей варіант проголосувало 54% респондентів.

Також понад 50% отримали варіанти пов'язані з корупцією у військкоматах та нестачею броньованої техніки на передовій. Те, що проблем немає, або нічого не шкодить обрали 0,4% опитаних.

Переглянути інфографіку з результатами досліджень можна нижче:

Що найбільше шкодить Україні для перемоги у війні: брак боєприпасів на другому місці - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство оборони розпочинає масштабну інформаційну кампанію, яка стосується понад 11 млн українців. Головна мета такої діяльності розповісти українцям про потребу оновити дані в Центрах територіальної комплектації. За словами замміністра України Ганни Маляр дослідження вказує, що основною причиною не оновлення даних є страх, тому ця інформкампанія має пояснити, що не слід боятись.

Також "Коментарі" писали. що український військовик та популярний відеоблогер Олег Жданов розповів, коли закінчиться війна в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини