Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони розпочинає масштабну інформкампанію: вона стосується понад 11 млн українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони розпочинає масштабну інформкампанію: вона стосується понад 11 млн українців

Міністерство оборони запропонувало нову інформаційну кампанію.

17 серпня 2023, 17:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Міністерство оборони розпочинає кампанію із заохочення військовозобов’язаних до оновлення даних в ТЦК. Станом на 2015 рік в Україні перебуває понад 11 млн осіб призовного віку, з яких майже 7 млн придатні до військової служби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Military Media Center.

Міноборони розпочинає масштабну інформкампанію: вона стосується понад 11 млн українців

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Інформаційна кампанія отримала назву "Оновлюй дані в ТЦК" та складатиметься з чотирьох відеороликів. Заступниця міністра оборони Ганна Маляр під час презентації кампанії розповіла, що міністерство досліджувало це питання, аби краще зрозуміти, чому люди, які мають зобов'язання прийти до ТЦК та оновити свої дані не роблять цього.

"Ми з’ясували, що ключова проблема – це страх. Тому ми розробили кампанію, у якій ми будемо безпрецедентно щирими і в якій наші військові, відомі комбриги чесно зізнаються, що вони теж бояться, але вони долають свій страх", — сказала Ганна Маляр.

За словами заступниці міністра оновлення даних у Територіальних центрах комплектування не означатиме подальшу мобілізацію.

"Це геть не означає, що людина буде після цього мобілізована або її "візьмуть на олівець", бо вона вже туди прийшла", — говорить Маляр.

Заступниця міністра пояснює, що процедуру повинен пройти кожен, хто є на обліку. За її словами оновлення інформації полегшить роботу ТЦК, а також зніме частину корупційних ризиків. Крім того, оновлені дані держава зможе використовувати належним чином.

Ганна Маляр розповідає, що не всі мобілізовані виконують бойові задачі, адже є потреба і в інших спеціальностях.

Переглянути один з роликів інформаційної кампанії "Оновлюй дані в ТЦК" можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Залужний показав справжній нічний жах для піхоти окупантів.

Також "Коментарі" писали, що Подоляк назвав три кроки, які значно прискорять поразку Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини