Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний показав справжній нічний жах для піхоти окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний показав справжній нічний жах для піхоти окупантів (ВІДЕО)

Головнокомандувача ЗСУ опублікував відео з українськими солдатами, які за допомогою американської техніки знищують російські сили.

17 серпня 2023, 14:27 comments1837
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головнокомандувача Збройних Сил України Валерій Залужний опублікував трихвилинне відео 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша, які у своїй роботі використовують бронетранспортери International MaxxPro. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал Головнокомандувача ЗСУ.

Залужний показав справжній нічний жах для піхоти окупантів (ВІДЕО)

Бронетранспортер International MaxxPro. Фото з відкритих джерел

Залужний називає екіпажі бронетранспортерів International MaxxPro 68-ї ОЄБр справжнім нічним жахом для піхоти окупантів. А українські військові схвально ставляться до американської техніки, яка дозволяє знишувати російських солдатів.

"Поставлене завдання – ми виїжджаємо. Кулеметники давлять ворога вогнем, у цей час гранатометники додають з люка. Коли відкриваються задні двері – висадка і штурм", – описує щоденні бої проти окупантів військовослужбовець 68-ї ОЄБр Олексій.

Залужний вказує, що бійці відзначили кілька ключових характеристик International MaxxPro, зокрема вони стосуються швидкості, маневровості та потужності військової техніки. Ці особливості дозволяють використовувати бронетранспортер під час наступальних операцій та в моменти оборонних дій.

Переглянути відео опубліковане Валерієм Залужним про роботу 68-ї ОЄБр можна нижче:

International MaxxPro – це американський колісний бронетранспортер, який поступив на озброєння США в 2007 році. Він розроблений для захисту від мін та засідок. Усього було виготовлено близько 9 тис. одиниць і частина з них була передана Україні для війни проти Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна отримала зброю з неочікуваного джерела.

Також "Коментарі" писали про заяву адмірала США, який вважає, що Росія ризикує почати війну з НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/558
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини