Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ще більше систем ППО: Данілов заінтригував заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще більше систем ППО: Данілов заінтригував заявою

Секретар РНБО розповів, що партнери допоможуть Україні зберегти свою інфраструктуру

25 листопада 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

Україна найближчим часом отримає нові протиповітряні засоби для захисту об'єктів інфраструктури. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі "Українського радіо" зробив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Ще більше систем ППО: Данілов заінтригував заявою

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"З урахуванням того, що ми зараз перед зимовим періодом, питання ППО стоїть на порядку денному. Президент і всі люди, які займаються питаннями забезпечення нашої країни у воєнний час, працюють із цим питанням. Найближчим часом буде поставлено додаткові протиповітряні засоби поразки від ракет саме для того, щоб ми насамперед зберігали нашу інфраструктуру", — заявив Олексій Данілов.

За його словами, йдеться про енергетичні об'єкти, тому що у разі, коли буде зниження температури, населення має отримувати електрику та бути у теплі.

"Якщо ми пригадаємо, яка ситуація була у нас на лютий 2022 року, то ми благали світ, і президент щодня звертався щодо того, щоб нам закрили небо. Сьогодні ж ми закриваємо частину території, проте, на жаль, не вся територія ще закрита". Ми робимо все необхідне, щоб найближчим часом максимальну кількість нашої країни було захищено саме засобами ППО", – розповів секретар РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Німеччина взимку розгорне додаткову систему протиповітряної оборони Patriot в Україні на додаток до IRIS-T. Таку заяву в інтерв'ю "Укрінформу" зробив німецький посол Мартін Єгер.       

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни масовано атакували дронами Київ: скільки повітряних цілей вдалося знищити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

VoVca

25 листопада 2023, 11:03

Мячик тупой и безграмотный урка! Слушайте кастрюли его и вы будете счастливы!


Новини