Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ оголосила у розшук Кадирова: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ оголосила у розшук Кадирова: що відомо

Голову Чечні Рамзана Кадирова було оголошено в розшук - СБУ

16 листопада 2022, 23:12
Поділіться публікацією:

16 листопада, стало відомо, що Служба безпеки України оголосила в розшук голову Чечні Рамзана Кадирова. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на базу даних СБУ.

СБУ оголосила у розшук Кадирова: що відомо

Рамзана Кадирова було оголошено в розшук (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що за інформацією СБУ, Кадиров рахується "особою, яка переховується від органів досудового розслідування".

Окрім цього, його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність та недоторканність України, а ще — у веденні агресивної війни.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Кадиров знову погрожує Україні. Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що відповіді Росії на обстріл українських військ анексованих російських регіонів є слабкими. Як повідомляє видання "Коментарі", відповідну заяву ватажок чеченських бойовиків опублікував 25 жовтня. Рамзан Кадиров підкреслив, що "війна йде на нашій території", і висловив невдоволення ситуацією, що склалася. Кадиров зазначив, що хоча в прикордонних районах і ввели військовий стан, проте українська армія продовжує обстрілювати міста, завдаючи прицільних ударів по російській армії.На його думку, обстріли, що продовжуються, є свідченням того, що Росію "стараються всіляко знищити", тому Кремль повинен дати вказівку давати більш жорсткі відповіді на такі обстріли, "щоб розуміли, що не можна навіть подумати стріляти в наш бік".

 Також "Коментарі" писали про те, що Кадиров наполягає щодо використання ядерної зброї.Лідер Чеченської Республіки Рамзан Кадиров критикує дії російських воєнних генералів та стверджує, що час застосувати ядерну зброю. Рамзан Кадиров виклав свої думки у довгий лонгрід в Telegram каналі. Там чеченський лідер розповів про своє ставлення до поразок Російської Федерації в Україні. Кадиров в емоційному тексті критикує генерала Олександра Лапіна, який отримав героя Росії за окупацію Лисичанська. Тепер же армія РФ під керівництвом Лапіна постійно зазнає поразок від українських військ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини