Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кадирову горить через поразки в Україні, він наполягає на атаці ядерною зброєю
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадирову горить через поразки в Україні, він наполягає на атаці ядерною зброєю

Лідер Чечні розчарований від війни в Україні.

1 жовтня 2022, 18:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер Чеченської Республіки Рамзан Кадиров критикує дії російських воєнних генералів та стверджує, що час застосувати ядерну зброю. Про це чеченець повідомляє в своєму Telegram каналі.

Кадирову горить через поразки в Україні, він наполягає на атаці ядерною зброєю

Рамзан Кадиров. Фото з відкритих джерел

Рамзан Кадиров виклав свої думки у довгий лонгрід в Telegram каналі. Там чеченський лідер розповів про своє ставлення до поразок Російської Федерації в Україні.

Кадиров в емоційному тексті критикує генерала Олександра Лапіна, який отримав героя Росії за окупацію Лисичанська. Тепер же армія РФ під керівництвом Лапіна постійно зазнає поразок від українських військ.

Кадиров критикує усі дії, які здійснює російський військовий, а також розлючений на керівництво, яке покриває генерала. Окрім цього лідер Чечні з сумом повідомляє про те, як російська армія програла Ізюм, а тепер вже тікає з Лиману.

Через серію поразок Рамзан Кадиров пропонує застосувати тактичну ядерну зброю проти українського контрнаступу. Чеченець стверджує, що ніби жителі окупованих та анексованих територій потребують захисту російської армії. В кінці Кадиров риторично запитує про майбутнє.

Вчора парад в Ізюмі, сьогодні прапор в Лимані, а завтра що? – ставить питання Рамзан Кадиров.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові зайшли в Лиман. В то й же час російські ЗМІ повідомляють про вихід з українського поселення.

Також "Коментарі" писали слова голови Луганської обладміністрації Сергія Гайдая, який стверджує, що деокупація Лимана відкриє можливість для визволення Луганської області від російських окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

1 жовтня 2022, 20:09

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex


Новини