Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кадиров знову погрожує Україні – закликає Путіна прати українські міста з лиця землі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров знову погрожує Україні – закликає Путіна прати українські міста з лиця землі

Рамзан Кадиров вважає, що російська армія слабо відповідає на таки ЗСУ

25 жовтня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що відповіді Росії на обстріл українських військ анексованих російських регіонів є слабкими. Як повідомляє видання "Коментарі", відповідну заяву ватажок чеченських бойовиків опублікував 25 жовтня у своєму Telegram-каналі.

Кадиров знову погрожує Україні – закликає Путіна прати українські міста з лиця землі

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

Рамзан Кадиров підкреслив, що "війна йде на нашій території", і висловив невдоволення ситуацією, що склалася. Кадиров зазначив, що хоча в прикордонних районах і ввели військовий стан, проте українська армія продовжує обстрілювати міста, завдаючи прицільних ударів по російській армії.

"Ми відповідаємо слабо", — констатував голова Чечні.

На його думку, обстріли, що продовжуються, є свідченням того, що Росію "стараються всіляко знищити", тому Кремль повинен дати вказівку давати більш жорсткі відповіді на такі обстріли, "щоб розуміли, що не можна навіть подумати стріляти в наш бік".

"Ми їх знищимо, скільки б їх не було, скільки їх туди не відправили б, скільки б вони не відправили своїх військ", — заявив у властивій для себе манері Кадиров.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія різко скоротила удари по Україні дронами та ракетами: в ISW назвали причини.

Також видання "Коментарі" повідомляло – колишній міністр фінансів Ріші Сунак лідирує у передвиборчих перегонах за посаду лідера консервативної партії Великобританії (торі). За даними закордонних медіа, Сунака підтримує 123 законодавці, а екс-прем'єра Бориса Джонса — 51. При цьому Джонсон оголосив, що не висуватиме свою кандидатуру на посаду лідера консервативної партії та прем'єра Британії. Про що говорить шторм у правлячій Консервативній партії, яка змінила протягом півроку двох прем'єрів (влітку про відставку оголосив Джонсон, 20 жовтня – Ліз Трасс)? Як події можуть розвиватися далі? Чи це позначиться якось на Україні? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини