Головна Новини Суспільство Війна з Росією СБУ ідентифікувала колаборантів, які вступили до лав окупаційного «МВС РФ» на Запоріжжі (Фото зрадників)
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ ідентифікувала колаборантів, які вступили до лав окупаційного «МВС РФ» на Запоріжжі (Фото зрадників)

Так зване МВС придушує опір та залякує мешканців тимчасово окупованих територій.

9 серпня 2022, 13:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

СБУ ідентифікувала колаборантів, які вступили до лав окупаційного «МВС РФ» на Запоріжжі (Фото зрадників)

СБУ. Фото з відкритих джерел

СБУ ідентифікувала всіх колаборантів, які вступили до лав окупаційного "МВС РФ" у Запорізькій області. Про це повідомляється на офіційній сторінці Служби безпеки України у соціальній мережі Facebook.

"Служба безпеки встановила особи всіх зрадників, які приєдналися до створеного агресором "головного управління МВС по Запорізькій області", і 17 з них уже оголосила про підозру. За завданням російських кураторів, так зване МВС придушує опір і залякує жителів тимчасово окупованих тер. застосовуються репресивні методи, масові переслідування та затримання громадян з надуманих приводів. ”, — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що під час оперативних дій співробітники СБУ зібрали всі установчі дані на кожного колаборанта, задокументували злочинну діяльність та встановили місця їхнього перебування та маршрути переміщення, адже вони ховаються від правосуддя на тимчасово окупованій території Запорізької області.

"Ось деякі з них, які входять до "керівного складу" окупаційного органу" — СБУ.

СБУ ідентифікувала колаборантів, які вступили до лав окупаційного «МВС РФ» на Запоріжжі (Фото зрадників) - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, як зупинити ядерний шантаж Путіна – чому Кремль пішов на таке божевілля. Втративши можливість військовим шляхом окупувати бажані території України, Кремль почав шантажувати Україну та весь Захід. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що   підприємства за гривню чи порятунок економіки : що стоїть за великою приватизацією від уряду. Питання приватизації цілої низки підприємств справді давно назріло, але зараз під час війни їхня вартість мінімальна. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що велика приватизація на старті: плюси та мінуси – до чого вже зараз підштовхують Україну. Експерти розклали по поличках позитивні та негативні сторони великої приватизації під час війни. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували, що Зеленський ініціює розширення санкцій проти РФ: наскільки це може бути ефективно. Експерти пояснили, чому ініціювання нових санкцій швидше за політичний хід. Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини