Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рух продовжується: наскільки ЗСУ ще вдалося просунутися в районі Бахмута
commentss НОВИНИ Всі новини

Рух продовжується: наскільки ЗСУ ще вдалося просунутися в районі Бахмута

Сергій Череватий заявив, що в районі Бахмута в неділю Сили оборони подекуди просунулися на 200 м

22 травня 2023, 07:40
Поділіться публікацією:

Незважаючи на браві заяви російських пропагандистів про повне встановлення контролю над Бахмутом, українські військові продовжують контратакувати по флангах, у тому числі підступаючи дедалі ближче до міста-фортеці. У неділю українські воїни просунулися близько 200 метрів на деяких ділянках біля Бахмута. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Рух продовжується: наскільки ЗСУ ще вдалося просунутися в районі Бахмута

Бахмут. Фото: з відкритих джерел

"Бахмут залишається пріоритетною метою окупанта, вони намагаються взяти все місто повністю під свій контроль. Наші військові тримають оборону, кілька будівель та фортифікаційних споруд у південно-західній частині міста", – зазначив Сергій Череватий.

За його інформацією, протягом минулого тижня наші підрозділи там, де є можливість, де немає великого ризику втрат, просувалися, контратакуючи росіян, зокрема лише за неділю на деяких ділянках було в районі 200 метрів пройдено.

Зазначимо, ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин в черговий раз заявив про взяття окупаційними формуваннями Бахмута. Окрім того, російська пропаганда активно розганяє фейк про зникнення головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Міністерство оборони (МО) України спростовує обидві ці заяви. Що відбувається зараз навколо Бахмута зокрема і Донбасу загалом, навколо заяв Пригожина та заяв про Залужного? Про що свідчить ця інформаційна битва? Як на неї слід реагувати? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як унеможливити агресію РФ – що запропонувати людям з деокупованих територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини