Головна Новини Суспільство Війна з Росією РПЦ офіційно визнала "Новоросію"
commentss НОВИНИ Всі новини

РПЦ офіційно визнала "Новоросію"

Московський патріархат позбавляється останніх видимих залишків нейтралітету, заговоривши термінами окупанта

24 серпня 2023, 23:38
Поділіться публікацією:

Російська православна церква офіційно визнала анексію Росією Південної України, назвавши окуповані Росією землі Донбасу, Запорізької та Херсонської областей "Новоросією". Відповідну заяву Московський патріархат зробив на своєму офіційному сайті. Про це повідомляють "Коментарі".

РПЦ офіційно визнала "Новоросію"

РПЦ визнає "Новоросію"

Так, сьогодні на сайті Московської патріархії з'явилося офіційне повідомлення — "Засновано Патріаршу гуманітарну місію в Новоросії", в якому сказано про "установлення Патріаршої гуманітарної місії на території Донецької та Луганської народних республік, Запорізької та Херсонської областей". Як повідомляє офіційний сайт РПЦ, на пропозицію московського патріарха Кирила створено "постійно діючий робочий орган з організації гуманітарної роботи...на території Донецької та Луганської народних республік, Запорізької та Херсонської областей".

Крім мирного населення, "гуманітарна місія" надаватиме допомогу "пораненим військовослужбовцям, особливо на територіях, найближчих до лінії бойового зіткнення".

Керівництво "Патріаршою гуманітарною місією" доручено єпископу Верейському Пантелеїмону.

Щоправда, за декілька годин згадка про "Новоросію" з офіційного сайту РПЦ зникла, а заголовок набув наступного звучання: "Учреждена Патриаршая гуманитарная миссия на территории Донецкой и Луганской народных республик, Запорожской и Херсонской областей".

Тим часом, представник Росії виступив проти української мови. Представник Росії в ООН Василь Небензя обурився, почувши українську мову, якою говорив представник України.

Путін прокоментував можливе вбивство Пригожина. Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин та його найближче оточення, у тому числі бойовий командир ПВК Уткін, загинули в авіакатастрофі у Тверській області.

А в Росії стало відомо про нову версію загибелі Пригожина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЭДВАРД

25 серпня 2023, 04:37

Оце товстопузе чорноризне середовище було встромлено у тіло України, як колючка яка наривала і отруювала наше середовище! Прийшов час видалити цей гнойник і назавжди звільнити духовну сутність вірян до віри батьків, яку шельмувала і знищувала імперія віками. Народившись від православної віри Київської Руси, вона як той зрадник, що нищить родину - знищувала своїх батьків, перетворившись у перевертня-повію та прислужника мокшо-ординської сурогатної віри брехунів та крадіїв. Вся її сутність - це відбілювати і виправдовувати страшених нелюдяних злочинів моксель-ординсько-середньовічної влади, яка діяла завжди проти історико-культурної спадщини поневоленіх народів, зокрема українського народу і в якого вона вкрала історію. ПРИЙШОВ ЧАС ЧОРНЕ - НАЗВАТИ ЧОРНИМ А БІЛЕ ВІДМИТИ ЩОБ ЗАСЯЛО ЯК СОНЕЧКО НА ОБРІЇ НОВОЇ УКРАЇНИ!!!!


Новини