Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідка Британії: у Кремлі стурбовані майбутнім постачанням F-16 Україні та вже готується до цього
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка Британії: у Кремлі стурбовані майбутнім постачанням F-16 Україні та вже готується до цього

Росія прискорила інтеграцію А-50 та С-400 частково тому, що її непокоїть перспектива розгортання Україною бойових літаків, які постачатиме Захід

17 листопада 2023, 12:30 comments3009
Поділіться публікацією:

Країна-агресор прискорила інтеграцію своїх літаків ДРЛО А-50 та зенітно-ракетних комплексів С-400, оскільки у Кремлі наростає занепокоєння майбутніми поставками західної авіації Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міноборони Великобританії.

Розвідка Британії: у Кремлі стурбовані майбутнім постачанням F-16 Україні та вже готується до цього

Винищувач F-16. Фото: з відкритих джерел

Британська розвідка зазначає, що Росія, ймовірно, вперше почала використовувати літак раннього попередження та управління повітряним рухом А-50 для визначення цілей над Україною для ЗРК далекої дії SA-21 (C-400). Це доповнює головне завдання А-50 щодо координації дій винищувальної авіації.

Повідомляється, що А-50 може використати свій радар для виявлення ворожих літаків на великих відстанях завдяки висоті польоту.

У Британії вважають, що Росія прискорила інтеграцію А-50 та С-400 частково тому, що її непокоїть перспектива розгортання Україною бойових літаків, які постачатиме Захід.

Читайте також на порталі "Коментарі" — позаду вже більше 600 днів повномасштабного російського вторгнення ситуація на східному фронті склалася вкрай складно для України. Противник активно тисне на сході, особливо у районі Авдіївки. ЗСУ, у свою чергу, змушують окупантів задкувати на півдні – у Херсонській та Запорізькій областях. Докладніше про те, що відбувається на фронтах російсько-українською війною і які перспективи подальшого розвитку подій виданню "Коментарі" розповіли експерти.                                                                       

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому потрібний план Б у війні проти РФ: на що Кремль робить ставку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Петро

17 листопада 2023, 16:49

Боится Росия.И правильно боится


Новини