Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідка Британії розповіла, скільки РФ щомісяця набирає нових солдатів, щоб підтримувати війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка Британії розповіла, скільки РФ щомісяця набирає нових солдатів, щоб підтримувати війну

Росія може продовжувати зазнавати втрат і продовжувати атаки

30 березня 2024, 16:02
Поділіться публікацією:

Країна-агресор набирає щомісяця до армії близько 30 тисяч нових солдатів. Це дозволяє йому покривати втрати та продовжувати війну проти України. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони Британії у Twitter (Х).

Розвідка Британії розповіла, скільки РФ щомісяця набирає нових солдатів, щоб підтримувати війну

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Британські фахівці зазначають, що російські війська продовжували поступове просування на захід від Авдіївки. Розвідка передбачає, що наприкінці березня 2024 року росіяни могли взяти під контроль два села — Тоненьке та Орлівка.

"Росія продовжує атакувати кілька інших точок на лінії фронту, але за останні тижні досягла незначного прогресу", — зазначає Міноборони Британії.

У Британії додають, що Росія має значну кількісну перевагу, зокрема у техніці та боєприпасах.

"Ймовірно, щомісяця вона набирає приблизно 30 тисяч додаткових солдатів і, швидше за все, може продовжувати зазнавати втрат і продовжувати атаки, спрямовані на виснаження українських сил", — йдеться у зведенні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – багато в'язниць та тотальна русифікація: у британській розвідці розкрили план Кремля для України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – низка закордонних видань вийшли останнім часом із тривожними прогнозами у ракурсі російсько-української війни. Так, аналітики Welt пророкують, що вже цього року через нестачу підтримки з боку партнерів Україна може піти на заморожування конфлікту. А видання The Economist попереджає, що вже влітку російські збройні сили почнуть новий потужний наступ, якого Україна, схоже, не готова. При цьому поки наша країна активно готує Глобальний саміт світу (без участі РФ), деякі партнери, схоже, шукають можливість домовитися з Росією. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" своїм баченням того, чого нам чекати в найближчому майбутньому в контексті російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини