Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розстріл собаки військовим у Дніпрі: поліція відкрила кримінальне провадження (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Розстріл собаки військовим у Дніпрі: поліція відкрила кримінальне провадження (ВІДЕО)

За цим фактом порушено кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 299

7 липня 2022, 13:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

За фактом жорстокого поводження з твариною у місті Дніпро поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляється на офіційному сайті Нацполіції.

Розстріл собаки військовим у Дніпрі: поліція відкрила кримінальне провадження (ВІДЕО)

Поліція. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що злочин стався 5 червня близько сьомої ранку. На одній із вулиць міста озброєний чоловік здійснив постріл у бік собаки, від чого пізніше тварина померла.

"На місці працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Дніпровського районного управління поліції. Наразі особу чоловіка встановлено. За цим фактом порушено кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.", – повідомляють поліцейські.

Зазначається, що розслідуванням злочину та затриманням чоловіка займатиметься військова служба правопорядку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що авіація ЗСУ завдала потужних ударів по позиціях росіян на кількох напрямках: подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч окупантам.

Читайте також про те, що жнива під час війни : з якими проблемами зіткнулися аграрії — чи є рішення. Сільське господарство та експорт зерна: як врятувати галузь та врожай під час війни.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що як проукраїнські медіа в Європі лобіюють перемогу на дипломатичному фронті – приклад Brussels Ukraina Review. Promote Ukraine зі своїми численними проектами – один із важливих інструментів у мережі українських агентів впливу на Заході.

Також "Коментарі" інформували про те, що   переміщення військовозобов'язаних : що ховається за новим кроком Генштабу – як захистити свої права. Згідно з рішенням Головнокомандувача ЗСУ, документ, що регулює пересування військовозобов'язаних по країні, відправили на доопрацювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини