Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розстріл Героя: Генштаб закликав дотримуватися законів та звичаїв війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Розстріл Героя: Генштаб закликав дотримуватися законів та звичаїв війни

Українських військових закликали тримати голову холодною

7 березня 2023, 13:54
Поділіться публікацією:

Генеральний штаб Збройних сил України вслід за заступником міністра оборони Ганною Маляр, яка оприлюднила ім'я загиблого Героя, розстріляного рашистами за відмову зняти український шеврон, закликав українських військовослужбовців тримати голову холодною та суворо дотримуватись законів та звичаїв війни. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на повідомлення Генерального штабу.

Розстріл Героя: Генштаб закликав дотримуватися законів та звичаїв війни

ЗСУ помстяться рашистам на полі бою

"Розстріл беззбройного полоненого – цинічне й зухвале нехтування Нормами міжнародного гуманітарного права та звичаїв війни, — сказано в повідомленні українського Генштабу. — Так вчиняють нікчемні вбивці, але не воїни. Російські окупанти вкотре засвідчили, що головною їхньою метою в Україні є лише звіряче винищення українців. Особу мужнього українського воїна попередньо встановлено. За попередніми даними, загиблим є військовослужбовець 30-тої окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького  Тимофій Миколайович Шадура. Остаточну відповідь дадуть відповідні експертизи. Жодна смерть нашого воїна не залишиться без відплати. Але ми зробимо це у законний та справедливий спосіб – на полі бою, в суді або в міжнародному трибуналі. З холодною головою, з дотриманням правил війни та з честю ми обов’язково помстимося за кожного! Вічна пам'ять і Слава Герою!".

Нагадаємо, що ще влітку 2022 року після оприлюднення вагнерівцями відео з кастрацією українського захисника українські експерти говорили, що однією з цілей публікації цих відео є провокування українських військових на відповідні звірства. Таким чином рашисти намагаються створити у західних союзників оманливе враження про те, що українські захисники нічим не відрізняються від рашистів, а отже до України Захід має ставитися так само як до РФ. Одним з наслідків такого ставлення може стати припинення збройної допомоги Україні. Отже, українцям, радили експерти, поборюючи рашистське зло, не варто ставати подібним до нього.

Нагадаємо, що експерти пояснили, чому саме росіяни вчинили цей військовий злочин. Тим часом, на російському телебаченені відбувається паніка, а в Україну прибули вже перші Patriot.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ххххх

7 березня 2023, 14:21

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини