Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розбивають ворога: в ЗСУ розповіли про просування під Бахмутом
commentss НОВИНИ Всі новини

Розбивають ворога: в ЗСУ розповіли про просування під Бахмутом

Пригожин заявив про те, що російські окупанти нібито контролюють Бахмут

21 травня 2023, 18:30
Поділіться публікацією:

Українські сили продовжують просуватися під Бахмутом, вибиваючи російських окупантів з їх позицій. Відтак стало відомо, що ЗСУ просунулись ще на 700 метрів вглиб. Про це йдеться у Telegram-каналі 3-ї окремої штурмової бригади.

Розбивають ворога: в ЗСУ розповіли про просування під Бахмутом

Бої за Бахмут (фото з відкритих джерел)

"1730 м у довжину, та в глиб — ще 700 м зачищеної від ворога території", — пише пресслужба бригади.

У повідомленні йдеться, що підрозділи 72-ї бригади ЗС РФ намагались повернути відбиті раніше нашими воїнами позиції, але українські захисники розбили ворога в мотлох.

Лише за вчорашні бої ЗСУ ліквідували ще 23 окупантів та поранили ще 40 одиниць живої сили ворога. А ще було знищено ворожу техніку, зокрема танки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Міноборони пояснили слова Зеленського про Бахмут. Сергій Череватий зауважив, що у цьому напрямку все ще тривають важкі бойові дії, а сили української оборони намагаються утримувати декілька позицій у місті. Як інформує речник Східного угруповання військ ЗСУ, Кремль занадто символічно сприймає ситуацію навколо міста Бахмут. Факт незламності українських солдатів підтвердила і заступниця міністра оборони України, Ганна Маляр в Телеефірі.  За її словами, російські війська потерпають від сили ЗСУ в Бахмуті. Водночас, стовідсотковий контроль російських загарбників над Бахмутом заперечив і речник президента України Сергій Никифоров. Про це він написав у соціальних мережах, додавши що сказане Зеленським не правильно потрактували у ЗМІ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Президент України Володимир Зеленський, на саміті "Великої сімки" у Японії нібито підтвердив втрату міста Бахмут, відповідаючи на запитання журналістів. Перед зустріччю Глави української держави із президентом США Джо Байденом, кореспонденти запитали у нього, чи перебуває Бахмут під контролем ЗСУ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини