Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чий тепер Бахмут: Зеленський приголомшив заявою на саміті G7
commentss НОВИНИ Всі новини

Чий тепер Бахмут: Зеленський приголомшив заявою на саміті G7

Президент України Володимир Зеленський, на саміті «Великої сімки» у Японії нібито підтвердив втрату міста Бахмут, відповідаючи на запитання журналістів

21 травня 2023, 10:20 comments30586
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на агентство Reuters

Чий тепер Бахмут: Зеленський приголомшив заявою на саміті G7

Бахмут. Фото з відкритих джерел

Перед зустріччю Глави української держави із президентом США Джо Байденом, кореспонденти запитали у нього, чи перебуває Бахмут під контролем ЗСУ. На що Зеленський відповів: 

"Я думаю, що ні, на сьогодні Бахмут тільки в наших серцях", — підкреслив президент України.

У свою чергу, як зауважимо, видання ТАСС в Telegram, посилаючись на кремлівську пресслужбу повідомило, що Путін привітав ПВК "Вагнер" з перемогою в битві за місто Бахмут, на Донеччині.

Путін пообіцяв винагородити усіх, хто доклав неабияких зусиль "у бою за Артемівськ".

"Володимир Путін вітає штурмові  угрупування "Вагнер", а також всіх військовослужбовців підрозділів ЗС РФ, які надавали їм необхідну підтримку і прикриття флангів, із завершенням операції зі "звільнення" Артемівська", — повідомили в Росії.

Напередодні, 20 травня ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що його бійці повністю взяли під контроль ситуацію в Бахмуті і затримаються там до 25 травня.

Водночас, зранку у Генштабі ЗСУ повідомили, що у Бахмутському напрямку все ще тривають важкі бої.

"Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Загалом, протягом минулої доби, відбулось 53 бойових зіткнення на зазначених ділянках фронту, в епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка", — зауважили там, сьогодні 21 травня.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — На саміті у Японії президент України зустрівся злідерами G7.У японській Хіросімі Володимир Зеленський, в рамках триденного саміту "Великої сімки" зустрівся із партнерами – союзниками й уже встиг обговорити нагальні для України питання. Відзначимо, що уже розпочалася зустріч Зеленського із президентом США Джо Байденом, в рамках саміту G7.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Чому іноземні бійці їдуть на війну в Україну, — французький філософ Чимало іноземців залишають мирне життя в своїй державі і відправляються до України, вступаючи до лав ЗСУ та обираючи чужу війну.

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 травня 2023, 09:51

Тобто нам знов брехали про успішне просування по пів кілометра? Суцільна брехня та підробка.


Новини